Bliv medlem

Nyt medlem?

Har du lyst til at køre med i klubben og er rimelig sikker på dit niveau og ønsker, så find det relevante hold i oversigten og brug indmeldelsesformularen.

Du kan også komme til  introaften, som er den sidste tirsdag i april og maj og igen i august og september. Her bliver du mødt af en af klubbens holdledere som tager jer med på tur og tager en snak om jeres ønsker og niveau. Tilmelding er nødvendig. Udfylde kontaktformularen her under, så tager vi kontakt til dig

Vi mødes ved Trailcentret kl 18:00

Da alle vores træninger forgår som ture anbefaler vi at du kan køre mindst 10 km og har afprøvet din cykel på lette MTB spor.

Brug af hjelm obligatorisk

Husk MTB og drikkedunk. Vi ses!!

Vintersæson

Mange af vores hold kører på meget nedsat blus eller slet ikke hen over vinteren, derfor er optaget af medlemmer minimalt i denne sæson.

Vintertræning foregår i mørke og da det ofte er for koldt til den helt basale tekniktræning, vil det forudsætte, at du er ret øvet på cyklen - d.v.s. at du er vant til at køre mountainbike og har prøvet at køre i mørke med pandelampe.


Husk altid at kontakte holdlederen inden du møder op på et hold første gang. Kontakt os via kontaktformularen eller på holdsiden.

Vi gør opmærksom på at kontingentet er pr. år og går fra april til april. 

Bliv medlem i klubben

Hvis du vil med os i skoven, så skal du være så hjertelig velkommen.

 

Find Holdoversigten øverst på denne side og vælg det hold du gerne vil med på.

Udfyld tilmeldingsformularen - den er altid nederst på holdsiden.


Du vil blive kontaktet af en holdleder fra det pågældende hold.


Går alting galt - brug "Kontakt os" her på siden :-)

Kontakt os

Efter Introdagen

Når du har været på introdag og fundet ud af at klubben er noget for dig, skal du oprettes som medlem. Brug Indmeldelsesformularen på det pågældende hold i Holdoversigten. Det er praktisk at være tilmeldt holdet, da alt træningsinformation går via Holdsport, som du får adgang til når indmeldelsen er i orden. Efter et par prøvetræninger skal kontingentet dog betales (max 4 uger). 

Har du allerede en Holdsport profil, skal du logge ind i venstre side i stedet for at udfylde formularen.


Uheld/Ulykke

Er du så uheldig at komme til skade mens du kører med os i MTBK Silkeborg, er det som udgangspunkt din egen ulykkesforsikring, du skal kontakte. Tjek derfor om din ulykkesforsikring dække MTB relaterede uheld/ulykker

Hvis der er givet forkerte instruktioner eller hvis holdlederen burde se, at den pågældende rute var for udfordrende for deltagernes niveau, kan klubbens ansvarsforsikring via DGI komme i spil.

Hvad får jeg for mit kontingent?

Som medlem af MTBK får du adgang til alle klubbens træninger, fællesarrangementer og medlemsaktiviteter som fx tekniktræninger, interne cups og klubture. Du får mulighed til at købe klubtøj til en favorabel pris, adgang til rabataftaler og mulighed for at købe en løbslicens til DCU løb.


Kontingentåret løber fra 1/4 til 1/4 (udsendes efter generalforsamlingen). Kontingentet er det samme uanset hvornår på året, du melder dig ind. Er du indmeldt i marts skal du dog ikke betale nyt kontingent i april. 

Kontingent 2024: 400 kr/år for voksne og børn