Den ekspertise, Bertelsen er garant for inden for off-road-køretøjer, har rødder i en drengedrøm, der startede til Trial Løb og Challenge tilbage i start 80’erne. Siden er mange skrænter, skovterræn og vandhuller blevet besejret med fulde trofæskabe til følge.

Outdoor: Tøj, telte, soveposer, klatreudstyr, lygter, multi-tools, tagtelte, bærbare frysere til outdoor, ekspeditionsbrug og erhverv.

Santa Cruz Bikes: Downhill, trail bike, dirt jump, cykel-cross, all-mountain og cross-country. Vi sælger også cykeltøj og lygter. Derudover diverse accessories, body armor og cykelholder til både sport og ekstrem brug.

4x4: Affjedringssystemer, snorkler, bull bars, rear bars, roll bars, differentialespare, dæk, fælge, bjergningsudstyr, spil, hard tops, ladlåg, ladindsatster, lygter, batterisystemer, luftkompresser, værktøj, skærmforøger, vindafvisere, reservedele, anhængertræk, tagbagagebærer, tagtelte. Vi leverer til private, erhverv, nødhjælpsorganisationer og forsvaret.

www.bertelsen.nu

 


Du er altid i trygge hænder, når du tager kørekort hos os. Vi har over 30 års erfaring med køreskole og lægger meget stor vægt på saglig og professionel behandling af vores elever.

Hos K. Egstrøms køreskole er vi to meget seriøse og energiske kørelærere. Vi stræber altid efter at tilbyde en både sjov og lærerig undervisning til dig. Vi lægger stor vægt på, at det er dig, det handler om, og vi tilpasser hele tiden undervisningen, så den passer til dit niveau. Ved os er du altid sikker på:

 • at det er den samme kørelærer til hver undervisningsdel.
 • at det er den samme bil, du kører i.
 • at du få køretider, som passer ind i din kalender.
 • at vi bringer og henter dig, når du skal til teoriprøve og køreprøve.
 • at der altid er en frisk og velforberedt kørelærer til at undervise dig.
 • en meget lav dumpeprocent i teori og kørsel.
 • at kørelæreren tilpasser undervisningen efter dit niveau.

I K. Egstrøms køreskole bliver du ikke indstillet til prøve for at se om du er klar, men for at vise at du er klar... :)

Adresse: Gjessøvej 1, 8600 Silkeborg

www.egstroms-koreskole.dk

 


Fra starten har målet for Progressive IT været at levere IT-løsninger, der kvalitetsmæssigt er yderst konkurrencedygtige – og det er det naturligvis stadigvæk.

Den høje kvalitet opnås blandt andet igennem et aktivt, ærligt og konstruktivt samspil med kunden, hvor udfordringen ligger i at skabe teknologiske løsninger, der udnytter det fulde forretningspotentiale.

Professionalisme, fleksibilitet og en stor vilje til at sætte sig ind i meget forskelligartede situationer, er nogle af nøgleorderne i samarbejdet med vore kunder.

Fælles for vore kunder er at informationsteknologi opfattes som et redskab til at bibeholde og optimere nuværende kompetencer. Dette stiller store krav til dialogen med kunden igennem hele projektforløbet – lige fra den første kontakt med kunden, til afslutningen, hvor kunden er tilfreds med produktet.

Du vil, såfremt din virksomhed vælger Progressive IT, opleve en engageret partner, der kan være med i alle faser af et projektforløb indenfor en lang række områder.

Velkommen til et samarbejde udover det sædvanlige!

www.progressive.dk

 


PurePower//Made For Progress

Vi ønsker at tilbyde dig et produkt som du kan stole på, så du får det maksimale ud af din træning før, under og efter. Derfor bliver alle vores produkter testede af andre rigtige sportsmænd- og kvinder så som vore ambassadører. Produkterne er også gennemgået af vores egen kliniske diætist.

REAL SPORTSPEOPLE betyder i PurePower universet, at man er dedikeret til oplevelser med sport, som afsøger grænsen for ens formåen eller fantasi. Vi ser alle dedikerede sportudøvere i dette univers, som spænder fra seriøs leg til test af ens mentale spændvidde.

Mest af alt beundrer vi i PurePower DIG som GØR det.

Lad os derfor fylde dine depoter med velsmagende og rene produkter baseret på gennemgribende testede ingredienser så vi sammen kan sikre fremskridt.

Enjoy and be the best you can be...

De bedste hilsener
PurePower teamet

www.purepower.dk


Historie

Sinus Installation A/S opstod, som autoriseret el-installatør i 2001, som et datterselskab af Sinus Automation A/S, for at få en mere ensartet kvalitet, på det installations arbejde, der blev tilkøbt rundt omkring i landet. Der er i Silkeborg tilkøbt installationsforretningerne Kurt Flugt og Dalsgaard Pedersen, og i Kjellerup, er tilkøbt Kjellerup El, vi råder i dag over ca. 27 medarbejdere fordelt på el-installatører og elektrikere. 

Vores elektriker udfører

Sinus Installation A/S er en af Silkeborgs mest alsidige autoriserede el-installatør, vore elektriker kan udføre opgaver indenfor 

 • el-installation
 • Solceller
 • automation / automatik
 • it-netværk
 • ups anlæg
 • telefonanlæg
 • alarmanlæg
 • videoovervågning
 • abdl anlæg
 • transientbeskyttelse
 • eleftersyn

 

www.sinus-installation.dk 


Om STARK

STARK har i dag 95 byggemarkeder i Danmark og Grønland. STARK er byggeriets fortrukne leverandør og leverer byggematerialer og værktøj til håndværkere og private. Det er afgørende for STARK at både de produkter og den rådgivning kunderne får i forretningerne er af højeste kvalitet.

STARK en del af DT Group koncernen

Divisionen DDT Detail blev oprettet i 1987, men i 2004 skiftede DDT Detail navn til STARK. Det landsdækkende fællesskab af oprindeligt 81 lokale trælaster i DT Group blev etableret for at gøre byggeriet mere effektivt og livet endnu lettere for byens håndværkere, privat kunder og kunder, der ønsker at være egen bygherre på deres byggeprojekter.

STARK i vækst

Antallet af byggemarkeder under navnet STARK blev øget væsentlig i perioden 1988-1990. Det skete som et led i koncernens strategi om at flytte vægten fra den konjunkturfølsomme engroshandel med importerede trælast- og pladeprodukter til den mere stabile detailorienterede handel med byggevarer til blandt andre håndværkere, entreprenører og private.

www.stark.dk


 

Team Angora Racing: Christian Ulberg, Søren Rasmussen, Rasmus kirketerp og Anders Juel Holmby.

Video 


TechnoFlex® Power to perform

Mange års erfaring med vores produkter og i vores marked, har medført en stor ekspertise indenfor området koblinger, transmissionsteknik generelt og udstyr til diesel- og gasmotorer.

Se vores brede produktvifte, ved at klikke ind på www.technoflex.dk, bjælken øverst på siden eller kig forbi vores gruppe af stærke samarbejdspartnere ved at klikke på ”Agenturer”.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende samtale med os, om hvem vi er, og hvilke løsninger vi evt. kan tilbyde din virksomhed.

www.technoflex.dk