Der er nu gået noget tid siden vi stod i skoven og så slaget om det danske mesterskab i mountain bike blive udkæmpet. Vi er også alle vendt hjem igen fra ferie og genopladning af nogle brugte batterier. Fra os skal der lyde et kæmpe stort tak for alt jeres hjælp i forbindelse med afvikling af arrangementet.

Vi var op til weekenden meget nervøse ved om vi nu havde styr på alle detaljer og om vi kunne nå at få stillet op og sat det hele i sving til arrangementet. I viste os at alt kan lade sig gøre bare man har sådan nogle gode hjælpere som jer. I viste et kæmpe engagement i vores arrangement og var hele tiden smilende, glade og imødekommende overfor både de besøgende, rytterne og ikke mindst os fra MTB udvalget som konstant kom med nye opgaver der skulle løses. Vi blev simpelthen blæst ud af sokkerne over alt det i fik sat i gang med blot nogle få instrukser og lidt pegen rundt i skovbunden.

Læs mere: Kære alle hjælpere til DM i MTB XCO 2011 i Silkeborg

Kære medlemmer.

I forbindelse med vores DM har vi afholdt lodtrækning om hjælperpræmierne. Følgende har vundet:

Læs mere: Lodtrækning om hjælperpræmier DM

TUSIND TAK ALLESAMMEN!

Vi er nu alle kommet igennem DM helskindet, og i den grad med en god oplevelse i bagagen.

Rigtigt mange medlemmer, forældre, venner, bekendte, folk fra andre cykelklubber, folk der syntes vi kunne bruge en hånd har støttet os, og uden jer kunne det ikke være gennemført som det blev.

I får alle en stor tak for jeres indsats. Den er i den grad værdsat.

Læs mere: This one goes out to YOU!

Side 1 ud af 4