Klubben har en række rabataftaler, som kommer medlemmerne til gode. Herunder kan du se klubbens støtter:

Hos BIKEWORLD er vi 15 ansatte (aug 2013) og vores mål er at give folk en oplevelse og vise folk at man kan drive en moderne cykelforretning med cykler til alle formål og til alle typer af mennesker hvad end man er skoleelev, pensionist eller supermotionist. Vi vil fremad, og vil vil nå bredt. Vi handler ikke kun med cykler. Vi har alt lige fra fitnessudstyr, action cams, tøj og tasker til elcykler. BIKEWORLD er meget mere en bare cykler og slanger.

www.bikeworld.dk

Cyklebørsen i Bjerringbro og Silkeborg er Giant Testcenter. Det betyder at du kan teste Giant cykler i samarbejde med Cyklebørsen. Jan som ejer og driver Cyklebørsen, kører selv cykelløb i fritiden. Både MTB, landevej og cykelcross. Jan har igennem mange års cykling opnået en stor viden indenfor området og er klar med gode råd om brugen og funktion. Kom ind forbi og aftal tid for test - vi ses!

www.cykleborsen.dk

Cykling Sport Silkeborg

Håndværkervej 8B
8600 Silkeborg

Vores klubtøj er af mærket Marcello Bergamo.

Du får fra 10-50% rabat på klubtøj, samt ca. 20% på lagervarer.

Vejledning for bestilling finder du under Klubtøj.

Nyt Syn - Silkeborg

Klubben har en fordelagtig aftale vedr. Oakley solbriller.

Hvad er Kranio-Sakral Terapi?

VÆR GOD VED DIN KROP er stedet, hvor DU kan være god ved DIN krop. Det er stedet, hvor DU kan få en personlig behandling.

VÆR GOD VED DIN KROP er også stedet, hvor DU er i fokus, hvor DU kan holde fri, slappe af og fuldstændig nyde DIN behandlig - i hyggelige og behagelige omgivelser.

Det føles, som står tiden stille.

Jeg har gode erfaringer med behandling af både børn, unge og voksne.

Jeg er RAB-godkendt og certificeret behandler, medlem af KST-foreningen, og opfylder de krav, der stilles, bl.a. Tavshedspligt.

Velkommen hos VÆR GOD VED DIN KROP - glæder mig til at hjælpe dig.

www.kst-hannelarsen.dk

Vi ønsker at tilbyde dig et produkt som du kan stole på, så du får det maksimale ud af din trænning før, under og efter. Derfor bliver alle vores produkter testede af andre rigtige sportsmænd- og kvinder så som vore ambassadører. Produkterne er også gennemgået af vores egen kliniske diætist.

www.purepower.dk

Det hele startede i en lille garage i nisset d. 10. November 1992. Det første år blev der solgt ca. 200 cyklersiden da er det gået ekstremt stærkt. I dag sælger vi ca. 2000 cykler fordelt i Silkeborg og via vores hjemmeside også til resten af landet. En stor del af net-salget går til Sjælland.

www.billigecykler.dk

WildBike er Silkeborgs Mountainbike Center placeret i Danmarks absolut bedste MTB terræn. Hos WildBike kan du leje MTB, få arrangeret events, få en instruktør og meget andet. I butikken kan du købe cykler, dele og andet udstyr samt få foreaget repearationer. Samtidig arrangerer WildBike ture MTB ture til Chile.

www.wildbike.dk

Som medlem modtager du en opdateret liste med rabataftalerne når denne ændres. Har du ikke listen, så kontakt os for at få den tilsendt.

Er du interesseret i at indgå en rabataftale med Mountainbike Klub Silkeborg, er vi altid åbne for aftaler som er relevante og attraktive for vores medlemmer.