Klubtøj

Her under ser du Mountainbike Klub Silkeborgs klubdragt. Dragten er holdt i grønne farver, der får klubbens ryttere til at skille sig synligt ud fra de øvrige klubdragter i feltet.

Vi opfordrer alle vores medlemmer til at anvende klubtøjet. Både til træning og selvfølgelig til konkurrencer og motionsløb. I den forbindelse skal det nævnes, at tøjet (såvel trøje som bukser) er obligatoriske ved deltagelse i licensløb i Danmark og udlandet.

Tøjet leveres og produceres af Marcello Bergamo, der har mange års erfaring med produkttion af cykeltøj. En lang række danske klubber kører i dag Marcello Bergamo.

Tøjet er designet af Jonny Højdam, der har designet en række af de klub- og førertrøjer som kører på de danske MTB spor.