Outfit - cykelløb - MTB i udvikling.....


Mountainbike vinder mere og mere frem, både på motions plan men også på elite plan.

Med andre ord vi er i en rivende positiv udvikling, både med ny anlagte spor i skovene, fremtidig bikepark i Silkeborg, ja det ser ud til rejsen kun lige er startet.

Klubbens medlemstal er på det højeste nogensinde, de lokale cykelbutikker finder ambassadører både på motionist plan og elite plan, og bla. en del af klubbens medlemmer har fået sådanne aftaler i hus.

Dvs. de eks. Får stillet cykler, udstyr og tøj til rådighed af de pågældende butikker, samt start numre til diverse motionsløb.

Mange af de butikker har klubben allerede en rabat aftale med, hvilket gør du som medlem bla. kan få rabat ved køb af ny cykel og udstyr, og service på din MTB.

 

Vi har som klub valgt, at holde vores klubtøj neutral for sponsorer dette gør vi ikke er forpligtet til at få skiftet tøj hver sæson, da vi ikke får sponsorater der forpligter dette.
Det gør du kan købe klubtøj af høj kvalitet med gode rabatter, kontra hvad tilsvarende tøj ville koste ved normal indkøb. Dette tøj kan du træne/kører løb i, i mange sæsoner.
Da vi er en MTB klub under DCU skal man ved DCU/Licens løb kører med klubbens tøj, da dette er godkendt under UCI, dog kan bukserne være helt sorte men må ikke være med synlige sponsorer på.

Altså sort eller klubbens godkendte bukser. Alt andet kan indebære udelukkelse af det pågældende løb.

 

Når vi snakker motionsløb kan vi som klub kun appellere til klubbens medlemmer kører i vores klubtøj, man kunne evt. blande outfittet så man kørte med noget hvor klubbens logo er synligt på, og den pågældende butik man er ambassadør for.

Mvh
Bestyrelsen